top of page

za 21 aug

|

Sint-Niklaas

Ambachtelijk Weekend 2021

Tijdens deze 40ste editie kan u een gratis bezoek brengen aan het museum en in het sfeervolle Reynaertsalon Kirsten Dieltjens ontdekken met het beschilderen van doosjes, spiegels, kapstokken, schilderijtjes voor kinderen, kalligrafie en wenskaarten in aquarel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ambachtelijk Weekend 2021
Ambachtelijk Weekend 2021

Tijd en locatie

21 aug 2021, 12:00 – 16:00

Sint-Niklaas, Regentiestraat 29, 9100 Sint-Niklaas, België

Over het evenement

Tijdens het weekend van 21 en 22 augustus zetten we de Wase Maakindustrie – letterlijk – in de bloemetjes. De Wase wat? De maakindustrie, dat zijn alle creatievelingen die onze ambachten levendig houden: beeldhouwen, hout & keramiek, glaskunst, edelmetalen, tekenen & kalligrafie, streek- en hoeveproducten, … . Met als thema Bloemen wordt dit een heerlijk fleurige editie.

Tijdens een gratis bezoek kan u de wondere wereld van de pijp, sigaar en tabak ontdekken die we bij deze editie letterlijk in de bloemetjes zetten. De 2de grootste pijp van de benelux straalt in al z'n bloemenpracht. In het Reynaertsalon vindt u Kristien Dieltjens terug met het (Be)schilderen van doosjes, spiegels, kapstokken.  Schilderijtjes voor kinderen. Kalligrafie op wenskaarten, servies en hout (pyrografie). Wenskaarten in aquarel.

Een initaitef van Toerisme Waasland in samenwerking met alle steden en gemeenten uit het Waasland en Zeeuws-Vlaanderen. Het volledige programma met alle deelnmers vind je terug op www.ambachtelijkweekend.be. 

Tickets

  • reservatie

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page