top of page

zo 07 nov

|

Sint-Niklaas

ode aan de tabak

Hoe je het ook draait of keert, het paffen der rookwaren behoort nu eenmaal tot het erfgoed des mensen. Niet alleen curieus interessant, maar ook een ode aan de levenskunst. Kom het ontdekken!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ode aan de tabak
ode aan de tabak

Tijd en locatie

07 nov 2021, 10:00 – 13:00 CET

Sint-Niklaas, Regentiestraat 29, 9100 Sint-Niklaas, België

Over het evenement

Je kan je niet voorstellen hoeveel verschillende types pijpjes, sigaren, tabaksdozen, snuifdozen en aanstekers er bestaan. Of welke manieren er zijn om een goeie sigaar te rollen. Welke kunstvormen terugkomen op pijpen van weleer. Of hoe verschillend de rookgebruiken van Aziaten, Afrikanen, Latijns-Amerikanen of Noord-Amerikanen eigenlijk zijn. 

Koorleden van van de 'World Choir Games 2021' kunnen na een bezoek genieten van een verwenarrangement naar keuze tegen de exclusieve prijs van 5 euro (i.p.v. 7) per persoon/verwenarrangement. 

Reserveer kosteloos uw bezoek via onze website en betaal ter plaatste. Oh, vergeet na je tour door het museum niet te stoppen in het Reynaertsalon op het 1ste verdiep van het museum. Hier vind je nog een leuke aanvullende collectie tabakspotten, waterpijpen en rookcuriosa. Een bezoek is niet schadelijk voor de gezondheid.

Tickets

 • reservatie

  Let op: dit is een gratis reservatie, ter plaatste betaald u het inkomgeld van 3,5 euro per persoon

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • World Choir Games

  gratis toegang toe het museum, uitzonderlijk voor de bezoeker, leden & deelnemers van de World Choir Games

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page