top of page

zo 20 mrt

|

Sint-Niklaas

r-oh-de loper

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart rollen de lokale handels- en horecazaken in de stadskern hun r-oh-de loper uit voor jou. Geniet tijdens dit bijzonder weekend ook van het unieke erfgoed van de pijp, sigaar en tabak!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
r-oh-de loper
r-oh-de loper

Tijd en locatie

20 mrt 2022, 14:00 – 17:00

Sint-Niklaas, Regentiestraat 29, 9100 Sint-Niklaas, België

Over het evenement

Je kan je niet voorstellen hoeveel verschillende types pijpjes, sigaren,  tabaksdozen, snuifdozen en aanstekers er bestaan. Of welke manieren er  zijn om een goeie sigaar te rollen. Welke kunstvormen terugkomen op  pijpen van weleer. Of hoe verschillend de rookgebruiken van Aziaten,  Afrikanen, Latijns-Amerikanen of Noord-Amerikanen eigenlijk zijn.  Reserveer kosteloos uw bezoek via onze website en betaal ter plaatste  het inkomgeld van 3,5 euro per persoon. Oh, vergeet na je tour door het  museum niet te stoppen in het Reynaertsalon op het 1ste verdiep van het  museum. Hier vind je nog een leuke aanvullende collectie tabakspotten,  waterpijpen en rookcuriosa. Een bezoek is niet schadelijk voor de  gezondheid.

Tickets

  • reservatie

    Via deze weg reserveert uw een bezoek. Let op: het museum bezoek is niet gratis, u betaald ter plaatste de toegangsprijs van 4 euro per persoon/bezoek.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page