top of page

zo 03 okt

|

Sint-Niklaas

Van plantenpluk tot distributie

Achter die vluchtig opgestoken sigaret van vandaag gaat natuurlijk een hele industrie schuil, van plantenpluk tot distributie. In het verleden was dat niet anders. De tabaksteelt in België krijgt een prominente plek in de tentoonstelling. Net als de meer dan 3.000 sigarenrollers in het waasland.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Van plantenpluk tot distributie
Van plantenpluk tot distributie

Tijd en locatie

03 okt 2021, 10:00 – 13:00

Sint-Niklaas, Regentiestraat 29, 9100 Sint-Niklaas, België

Over het evenement

Je kan je niet voorstellen hoeveel verschillende types pijpjes, sigaren, tabaksdozen, snuifdozen en aanstekers er bestaan. Of welke manieren er zijn om een goeie sigaar te rollen. Welke kunstvormen terugkomen op pijpen van weleer. Of hoe verschillend de rookgebruiken van Aziaten, Afrikanen, Latijns-Amerikanen of Noord-Amerikanen eigenlijk zijn. Reserveer kosteloos uw bezoek via onze website en betaal ter plaatste het inkomgeld van 3,5 euro per persoon. Oh, vergeet na je tour door het museum niet te stoppen in het Reynaertsalon op het 1ste verdiep van het museum. Een bezoek is niet schadelijk voor de gezondheid.

Tickets

  • reservatie

    U kan via deze weg een bezoek aan het museum gratis reserveren. Let op: het museum bezoek is niet gratis, u betaald ter plaatste de toegangsprijs van 3,5 euro per persoon/bezoek.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page