top of page

zo 19 jun

|

Sint-Niklaas

Van plantenpluk tot distributie.

Achter die vluchtig opgestoken sigaret van vandaag gaat natuurlijk een hele industrie schuil, van plantenpluk tot distributie. In het verleden was dat niet anders. De tabaksteelt in België krijgt een prominente plek in de tentoonstelling. Net als de meer dan 3.000 sigarenrollers in het Waasland.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Van plantenpluk tot distributie.
Van plantenpluk tot distributie.

Tijd en locatie

19 jun 2022, 10:00 – 13:00

Sint-Niklaas, Regentiestraat 29, 9100 Sint-Niklaas, België

Over het evenement

Je kan je niet voorstellen hoeveel verschillende types pijpjes, sigaren, tabaksdozen, snuifdozen en aanstekers er bestaan. Of welke manieren er zijn om een goeie sigaar te rollen. Welke kunstvormen terugkomen op pijpen van weleer. Of hoe verschillend de rookgebruiken van Aziaten, Afrikanen, Latijns-Amerikanen of Noord-Amerikanen eigenlijk zijn. Reserveer kosteloos uw bezoek via onze website en betaal ter plaatste het inkomgeld van 3,5 euro per persoon. Oh, vergeet na je tour door het museum niet te stoppen in het Reynaertsalon op het 1ste verdiep van het museum. Hier vind je nog een leuke aanvullende collectie tabakspotten, waterpijpen en rookcuriosa. Een bezoek is niet schadelijk voor de gezondheid.

Tickets

  • reservatie

    Via deze weg reserveert uw een bezoek. Let op: het museum bezoek is niet gratis, u betaald ter plaatste de toegangsprijs van 4 euro per persoon/bezoek.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page